Home » , , , , , » Fenerbahçe 2-2 Galatasaray

Fenerbahçe 2-2 Galatasaray


Spor Toto Süper Lig'de 31. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, Galatasaray'ı ağırladı. Haftalardır herkesin konuştuğu, başladığında hayatın durma noktasına geldiği dev maçta, adına yakışır bir mücadele vardı.
Fenerbahçe'nin gollerini; 10. dakikada Moussa Sow ile 15. dakikada Alex De Souza attı.
Galatasaray'ın golleri ise, 36'da Elmander ve 83'te Hakan Balta'dan geldi.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, müthiş bir amtosferde oynanan maç, çok hızlı başladı. Fenerbahçe, taraftarının önünde oyuna dengeli başlayarak ve topu ayağında tutarak maçı istediğini gösterdi.
10. dakikada Ziegler'in ortasına mükemmel bir vuruş yapan Sow, Kadıköy'ü ayağa kaldırdı: 1-0.
Aslan kendine gelemeden Alex sahneye çıktı. Galatasaray maçlarını boş geçmeyen yıldız oyuncu, 15. dakikada ceza sahası dışından müthiş bir vuruş yaptı ve farkı ikiye çıkardı: 2-0.
Galatasaray, 2. golden sonra rakip kaleye gitmeye başladı.Rakibinin oyundan düşmesinden faydalanan Sarı-Kırmızılılar, 36. dakikada Elmander ile farkı 1'e indirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 2-1 sona erdi.
Mücadelenin ikinci devresinde, sahada daha istekli bir Galatasaray vardı. Skoru korumaya çalışan rakibinin önünde gol arayan Terim'în öğrencileri, uzun süre akınlardan boş döndü.
İki takımın da yorulmaya başladığı hissedilirken 83. dakikada Hakan Balta'nın golü geldi: 2-2.
Maçın bundan sonrası son dakikaya kadar pek de keyif vermedi.
Son dakikada nefesler tutuldu. Selçuk İnan, ceza sahasına yakın bir mesafeden serbest vuruş kullandı; Aydın topa ayak koydu, top üst direkten geri geldi.
Kadıköy yine düşmedi. Play-Off karşılaşmalarında şölen devam edecek...

Share this article :

Yorum Gönder